Telefoon of Smartphone Reparatie

Telefoon / Smartphone reparatie laten uitvoeren door joytel

Bent u op zoek naar een smartphone reparatie voor uw IphoneSamsung Galaxy of andere telefoon? Dan bent u bij JoyTel in goede handen. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van het demonteren en monteren van nieuwe LCD schermen, touchscreens, telefoon glas en andere onderdelen van telefoonschermen.Uw scherm reparatie wordt alleen uitgevoerd door onze experts. Zij beschikken over de kennis en kunde om uw telefoon scherm reparatie met veel precisie uit te voeren. Voor een scherm reparatie bent u van harte welkom in één van onze winkels in Den Haag, Rotterdam, Capelle a/d IJssel, Maassluis, Zoetermeer Meerzicht, Zoeteremeer Oosterheem, Alphen a/d Rhijn. Een display reparatie kunnen wij binnen een uur voor u uitvoeren. U hoeft dus zeker niet lang te wachten op de smartphone reparatie van uw telefoon. tenzij er andere problemen tegen komen tijdens het reparatie.

U kunt JoyTel bereiken op

Telefoon: 070 322 00 74
Email: info@joytel.nl
of via het contactformulier.

JoyTel is geopend op
maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 19:00
zondag van 12:00 tot 18:00.

Wat belangrijk is om te weten bij een scherm reparatie

Wist u dat 88% van de Nederlanders ruim 2 maanden wachten met hun scherm reparatie? De schade aan het glas van uw telefoonscherm heeft vaak geen invloed op de prestaties van uw telefoon. Toch ziet het er natuurlijk niet mooi uit en is de telefoon niet meer wat het was. Een nieuw scherm laten plaatsen is dan onvermijdelijk.

Het demonteren van het oude scherm en monteren van een nieuw scherm is een klus wat ontzettend veel nauwkeurigheid vereist. Sommige mensen kiezen ervoor om de reparatie zelf uit te voeren. Dit raden wij niet aan, omdat bij het kleinste foutje de gehele reparatie al mislukt is.

Wat ook belangrijk is om te weten is dat het LCD scherm en het gebroken glas bij de meeste telefoons aan elkaar gelijmd zijn. Dit betekent dat deze allebei vervangen moeten worden. Helaas zijn LCD schermen erg prijzig, met name voor de nieuwere telefoons. Ondanks dat bieden wij u de scherpste tarieven aan voor de originele LCD schermen.

 

Den Haag | Zoetermeer Meerzicht | Zoetermeer Oosterheem | Maassluis | Rotterdam | Capelle a/d Rhijn