Is uw MacBook kapot? JoyTel is het juiste adres voor uw MacBook reparaties. Wij bieden een snelle service, vakkundige reparatie en de hoogste kwaliteit voor uw MacBook reparatie. JoyTel kan uw defecte scherm, harde schijf, accu en nog veel meer vervangen. Op elke reparatie biedt JoyTel 1 maanden garantie*.

Snelle service

Wij hebben geen onderdelen van macbook op voorraad omdat bijna alle onderdelen binnen 2 dagen binnen komen heeft u uw apparaat binnen 2 dagen weer terug. zo hoeft u ook niet te wachten op uw reparatie want zodra die klaar is bellen u netjes op om door te geven dat u uw apparaat kunt komen ophalen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de kosten van uw MacBook reparatie. Weet u niet zeker wat defect is? Breng uw MacBook dan langs, JoyTel onderzoekt uw Macbook "GRATIS" mits u het bij ons laat maken anders moeten we 25 euro onderzoeks kosten in rekening brengen.

Kom met uw defecte MacBook naar JoyTel voor een reparatie. Afspraak maken is niet nodig! Tijdens reparatie kunt u plaats nemen in onze wachtruimte voorzien van gratis WiFi. U kunt er ook voor kiezen om uw laptop later op te halen. JoyTel werkt alleen met onderdelen met de beste kwaliteit. Om deze kwaliteit te garanderen geeft JoyTel 1 maand garantie* op elke MacBook reparatie en het gerepareerde onderdeel. Deze service maakt JoyTel uniek! Mocht er sprake zijn van vochtschade, dan wordt er geen garantie verleend. Onze ervaren monteurs weten vrijwel elk probleem van een MacBook te repareren. Door onze jarenlange ervaring bent u bij JoyTel aan het juiste adres voor een MacBook reparatie.

JoyTel

Bij JoyTel  werken alleen monteurs met jarenlange ervaring op het gebied van MacBook reparaties. Of het nu gaat om een schermreparatie of een reparatie van een ander defect, wij lossen het probleem graag voor u op. Mocht u problemen hebben met de hardware- of software? Onze gecertificeerde monteurs staan u graag van dienst. Wij voeren reparaties binnen 24 uur uit na ontvangst.

*Met uitzondering van moederbord reparaties en vochtreparatie

U kunt JoyTel bereiken op

Telefoon: 070 322 00 74
Email: info@joytel.nl
of via het contactformulier.

JoyTel is geopend op
maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 19:00
zondag van 12:00 tot 18:00.